+45 86123661 customer@mackiespizza.dk
Mon - Thursday / 12:00-22:30 Fri - Sat / 12:00-23:00 Sun / 12:00-21:30

Hyggelig restaurant i Århus

Mackies Pizza er Aarhus’ mest kendte restaurant

Mackies Pizza er ikke bare en restaurant. Det er efterhånden blevet en kulturinstitution i Aarhus.

Det hele startede i midten af 1970’erne, da skotten Ian McPhearson åbnede et af byens allerførste pizzeriaer på hjørnet af Sankt Clemens Torv. Restauranten blev i 1980 overdraget til en DJ fra Blackpool i England ved navn Mickey Lee, som over de næste 35 år forvandlede restauranten til en institution i hjertet af Aarhus.

Restaurant med sigøjnergener og fodbold

Amerikanske pizzaer med tynde bunde og højt fyld (serveret i amerikansk stil uden bestik), store burgere og saftige steaks blev hurtigt restaurantens specialiteter, mens væggene langsomt blev dekoreret med legendariske guitarer, signerede fodboldtrøjer af b.la. Ronaldo og Messi samt andre ikoniske effekter, som Mickey Lee fandt rundt omkring i verden.

Restauranten er rundet af Mickey Lees sigøjnergener, den britiske fodboldkultur og den amerikanske madkultur.

Stilen er nede på jorden med fokus på kvalitet til fornuftige priser, så hele familien kan komme med.

Restauranten er en del af kulturen i Aarhus

Den småhøje rock ‘n’ roll musik har skabt en stemning i restauranten, som man ikke finder andre steder, og som ikke bare aarhusianerne har forelsket sig i, men også kendisser lige fra kronprins Frederik til den legendariske rock’n’roller Alice Cooper.

Mackies har altid været en aktiv del af Aarhus med blandt andet live musik i festugen og udeservering til diverse arrangementer.

Restauranten drives i dag videre i Mickey Lee’s ånd af hans familie, og vi glæder os til fortsat at bidrage så meget som muligt til livet i Aarhus.